Gazdaságos megoldás a LED spot izzó

Energiát takaríthat meg
A tartalom nem érhető el.
Kérem engedélyezze a cookie-k használatát az "Elfogadom" gombra kattintva a banneren.
Energiát takaríthat meg

Ne elégedjen meg félmegoldásokkal, amikor rendelkezésére áll minden eszköz, amivel energiát takaríthat meg! Az energia nagy kincs, ezért elég drága is. Azonban, ha olyan eszközöket használunk mint a LED spot izzó, akkor rengeteg áramot lehet megtakarítani a segítségével. Nagyobb házak és lakások esetén természetesen minden helyiségben van egy vagy több fényforrás, amelyek izzókkal biztosítják esténként a megfelelő fényt. Ha ezekből minden villanykörte hagyományos 100 wattos izzó, akkor hatalmas fogyasztással kell számolni.

Sokan nem értik, hogy miért olyan magas a számlájuk, holott a hűtőszekrény új és azt mondták energiatakarékos, a mosógép a héten csak egyszer van bekapcsolva, a tévék szintén csak esténként működnek, mégis nagy a fogyasztás, mert nincs otthon LED spot izzó, amivel ezt jelentősen csökkenteni lehetne. Akár nyolcszor kevesebb áramot igényelnek, mint a normál izzók. Sok fajtájuk létezik, közöttük található olyan Retrofit kialakítású is, amely illeszkedik a legtöbb csillárba és lámpába.

A LED spot izzó élettartama évekre becsülhető. Elég egyszer beruházni rá, hogy ki legyen cserélve erre az összes égő a lakásban és sokáig élvezhetjük a takarékos fényerejét. A 12V LED izzó nem melegszik, ezért nem is megy tönkre olyan hamar. Akár 15 évet is elérhet az élettartama. Az energiaigénye elhanyagolható, viszont a fényereje káprázatos, olyannyira, hogy nemcsak otthoni felhasználásra ajánlott a 12V LED izzó, hanem éttermekben, bárokban, bisztrókban is megállja a helyét.

Ráadásul ki lehet választani azt is, hogy milyen fokban világítson. Nem minden esetben van szükség mindent beterítő fényáradatra. Gyakran elég egy összpontosított fényforrás. A 12V LED izzó mind a két esetben a rendelkezésünkre áll, bármelyik fajtára lenne szükség. Ezt is mi magunk dönthetjük el, hogy milyen színárnyalatra van szükségünk. Választhatjuk a hideg fényű izzót, de ha melegebb környezetre vágyunk, akkor a sárgás fényű lesz a megfelelő, amely valamivel kevesebbet fogyaszt az előbbinél. Az INESA 2 év garanciát vállal a 12V LED izzó típusaira.

Print Friendly, PDF & Email