Praktikus ajtajú szekrények

Praktikus szekrény
A tartalom nem érhető el.
Kérem engedélyezze a cookie-k használatát az "Elfogadom" gombra kattintva a banneren.
Praktikus szekrény
Praktikus szekrény

Valójában a gardrób szekrények az igazán nagy ruhaelnyelők. Néha az ember maga sem hiszi el, hogy mennyi minden elfér bennük. Aki teheti, az nem a lakószobában helyezi el őket, hanem egy külön helyiségben, hiszen így teret nyer a szobákban. De ha erre nincs lehetőség, akkor a leggyakrabban a tolóajtós gardrób szekrény a hálószobába kerül.

Vagy mindkét helyiségbe. Hiszen ha van lehetőség külön gardróbot kialakítani, attól még a hálószoba is szolgálhat ruhatárolóként. Attól függ, mekkora a ruhatár. A tolóajtós gardrób azért is praktikus, hiszen nem kell helyet biztosítani az ajtók nyitásához.

Ez a helytakarékosság néha sokat jelent, hiszen így egy szűkebb helyiségbe is betehetjük az ilyen gardrób szekrényt. A tolóajtós gardrób szekrények többsége, belül üres, a megrendelő szerelheti fel saját igényeinek megfelelően.

Természetesen nekünk vannak ajánlataink, amit szívesen elmondunk, ha megkérdeznek bennünket. Néhány lehetőség közül lehet választani, attól függően, hogy vállfák vagy összehajtogatott ruhák kerülnek bele. 

Print Friendly, PDF & Email