A bor webshop egy innovatív, de könnyen megkedvelhető kezdeményezés

bor webshop
bor webshop

Hazánkban számos borvidék található, amik éghajlati, talajtani, domborzati és történelmi sajátosságaik alapján is különböznek egymástól. A helyi üzletekben leginkább a földrajzilag közelebb eső termékek szerezhetőek be, ezen a tényen tud változtatni a széles termékpalettájú bor webshop.

Innen ugyanis online, bármely napszakban megrendelhető Magyarország legtöbb borvidékének a specialitása, legyen szó a Balatonról, a Duna-mentéről, Egerről, Sopronról, Tokajról vagy épp bármely másik ismert vagy éppen kevésbé ismert régióról. A bor webshop naprakész termékkínálattal várja az érdeklődőket, a házhoz szállítás szavatolt, mégpedig a lehető legrövidebb időn belül.

További előnye ennek a specializált webáruháznak, hogy mindegyik pincészetet bemutatja és így megkönnyíti a választást. A bor-pont.hu webshop keresőfelülete fejlett, szűrhető a pincészetek mellett, az árfekvés, a szőlőfajta, a bortípus, az évjárat, de még a konkrét borászatok is.

A bor webshop leginkább magyar termékeket forgalmaz, de megtalálhatóak itt a külföldi borok is, mint amilyen például a világszerte elismert Merlot, Cabarnet Sauvignon, Chianti, Couvé, Zinfandel és még sok más is. A szállítás az egész országban megoldható, 25.000 Ft feletti rendelés esetén térítésmentes országos szinten, Győr környékén pedig már 10.000 Ft felett nem kell fizetni a kiszállításért.

Lehetséges a bor webshop törzsvásárlói programba is bekerülni, ebben az esetben további kedvezményekkel kecsegtetik az érintett vásárlókat. A bor webshop a különleges, szőlőből készült nedűk mellett, más jellegű alkoholos, de kizárólag minőségi italokkal is tud szolgálni, mint amilyen a pálinka, a gin, a rum, a whisky és a kézműves sör, de megtalálhatóak itt a bor továbbfejlesztett változatai is, például a pezsgők, a habzók és a gyöngyözők is.

A kiegészítő és a Delicat árucikkekből is hatalmas a választék, ezen címszó alatt találhatóak meg a díszdobozok, a dugóhúzók, a borhőmérők, a vákuumpumpák, a borkiöntők, a pohárjelölők stb. A bor webshop kínálatában minden érdeklődő garantáltan meg fogja találni a számítását.