A Brit Premium kutyaeledel összetevői

Brit Premium
Brit Premium
Brit Premium
Brit Premium

A méretesebb kutyák száraz eledelei nagymennyiségű csirkehúst, zsírokat és szénhidrátot tartalmaznak. A kutyaeledelek között óriási hírnévnek örvendő Brit Premium egy jó ízű táplálék, ami fokozott csirkehús tartalommal rendelkezik. A kompozícióban jelenlévő természetes összetevők miatt, a tápot a kiváló emészthetőség és a jótékony hatás jellemzi.

A csirkehús magas tartalmának köszönhetően, azonnal az állat kedvence lesz. A kutyák esetében a hús az emészthető fehérje legjobb természetes forrása, ami hozzájárul az izmok és a szövetek fenntartásához. A csontrendszer egészségének megőrzés érdekében, a Brit Premium olyan kollagént tartalmaz, ami erősíti az ízületeket, javítja a mobilitást, elősegíti az egészséges csontokat és a fogakat.

A készítményben zabot is találhatunk, ami kiváló energia-, rost- és szénhidrátforrás. A Brit Premium kutyaeledelben áfonya, alma, kamilla, rozmaring és kurkuma is fellelhető, amelyek nagymennyiségű vitamint tartalmaznak és pozitív hatással vannak az immunrendszerre.