A Brit Premium szárazeledel jellemzői

Brit Premium
Brit Premium

A kutyaeledeleket illetően, számos márka és fajta közül lehet válogatni. Létezik száraztáp, konzerv, jutalomfalat, valamint táplálék kiegészítő. A Brit Premium szárazeledellel minőségi táplálékot nyújthat a gazdi kedvencének. Természetes alapanyagokból, energiában gazdag összetevőkből állítják elő. Egyaránt pozitívan hat a kisebb és nagyobb testű ebek fejlődésére.

Magas fehérje- és zsírtartalommal rendelkeznek. Akárcsak az embereknek, úgy a kutyáknak is a legoptimálisabb táplálkozás, ha sok fehérjét, de kevés szénhidrátot fogyasztanak. A Brit Premium fajtájú táp jelentős arányban tartalmaz emberi fogyasztásra alkalmas húsokat, mint csirkét, marhát. A halat illetően, a Csendes-óceánból származó lazac kerül bele, aminek kimagasló a fehérjetartalma.

Összetevőiben a tojás is megtalálható. Búzát vagy hasonló alapanyagokat nem tartalmaz, mivel emésztési problémákat okozhat a kutyáknál. A Brit Premium száraztáp sok gazdinak megkönnyíti a választást, hiszen a megvásárlásával a kutyatulajdonosok kitűnő táplálékot biztosítanak a kedvenceiknek.