A búvárszivattyú alkalmazásának lehetőségei

Szivattyúk medencékhez, kutakhoz, öntözőrendszerekhez
Szivattyúk medencékhez, kutakhoz, öntözőrendszerekhez
Megbízható rendszerek kiépítése kiváló szivattyúkkal
Megbízható rendszerek kiépítése kiváló szivattyúkkal

A globális felmelegedés következtében, a pázsit és a kert karbantartása érdekében, a locsolás nélkülözhetetlen. A vezetékes vizet drágán ki kell fizetni és kár elpazarolni, de költséghatékonysági szempontból is javasolt egy minőségi búvárszivattyú beépítése.

Az ilyen jellegű eszköz jelentős mennyiségű gázt vagy levegőt tartalmazó folyadékot is tud továbbítani. Az önfelszívó kerti pumpa a tiszta víz mellett, az alkatrészeire kémiailag semleges cseppfolyós halmazállapotú anyagot is felszívja a mélyből.

A búvárszivattyú számos változatban található meg napjaink széles kereskedelmi kínálatában és az igényeknek megfelelően eltérő teljesítményű mechanizmusok telepítése lehetséges. Mindegyik típus viszont az időjárás káros hatásait kivédendő, védett helyre való installálási módot feltételez.

A búvárszivattyú tökéletes háztartási alkalmazásra, mindenféle ásott és fúrt kutakhoz, sőt, automatikus vízellátó rendszerek kis- és közepes tartályokhoz, valamint szökőkutak ellátására, önvezérelt öntözőrendszerekhez, tehát általában véve mindenféle zöld felület locsolásához.