A doTERRA párologtató előnyei

doterra párologtató
doterra párologtató

Az illóolaj párologtatás számos jótékony hatását már régóta ismerjük, a különböző aromadiffúzorok azonban csak néhány éve robbantak be a köztudatba. Ilyen az egyedi megjelenésű doTERRA párologtató is. Ez a különleges minőségű, nem mindennapi megjelenésű aromadiffúzor tökéletes választás a világ legjobb minőségű illóolajainak stílusos párologtatására.

De miért érdemes aromadiffúzort használni egyáltalán? Az emberek a lakótér illatosítására évezredek óta különböző praktikákat alkalmaznak. Gondoljunk csak a füstölőkre, illatgyertyákra, aromamécsesekre és katalitikus lámpákra, amelyek hosszabb rövidebb ideig képesek megteremteni a lakótér kellemes illatát és hangulatát.

Mindezeket egymagában képes pótolni egy jó minőségű aromadiffúzor. Nincs is más dolgunk vele, mint vizet tölteni bele és persze a kiválasztott néhány cseppnyi illóolajat, akár több félét is, és már indulhat is a program, ami 1, 3, 6 és 9 órás vagy folytonosan működő is lehet. Az egész buli addig tart, ameddig el nem párolog belőle a víz.

Érdemes egyébként lágy vízzel feltölteni, hogy a vízkő ne okozzon benne kárt. A doTerra párologtató nagy előnye, hogy nyílt láng használata nélkül működik és így biztonságosan magára hagyható a szobában. Tegye csak a dolgát és párologtassa szét szépen lassan a csodásabbnál csodásabb illatesszenciákat.

Kitartó munkájának köszönhetően, a kiválasztott helyiségen kívülre is kiszöknek a finom illatok, amelyek így előbb vagy utóbb a lakás, illetve az iroda legtávolabbi zugába is eljutnak. Egy stresszes nap után leginkább a tömjénolaj, a levendula vagy a cédrus illóolaj tehet jó szolgálatot, ahogy a narancs és a mandarin is.

A légtér fertőtlenítésére a citrusok, a balzsamfenyő és a tömjén nyújthat kiváló megoldást. Ha pedig fel szeretnél frissülni, akkor a borsmenta lehet a Te esszenciális illóolajod. De akkor is van megoldás, ha gyümölcsös felfrissülésre vágysz. Ebben az esetben a kék varádics csodás illatkompozíciója segíthet. Az ultrahang segítségével működő aromadiffúzor eszközök apró pici molekulákra finomított permettel nemcsak illatosítják, hanem egyszerre párásítják is a környezetet, ráadásul anélkül, hogy csúnya vízcseppeket hagynának maguk után.

Ha tehát néhány kivételesen tiszta és gazdag aromájú esszenciális illóolajra és egy menő aromadiffúzorra van szükséged, nem kell tovább keresgélned, a doTERRA mindenről gondoskodik. A termékeket megtalálod az Olajkertnél. Nézz szét a széles kínálatunkban, ahol garantáltan megtalálod, amit keresel, sőt, sokkal többet is!