A férfi fülbevaló berobbanása a divatba

férfi fülbevaló
férfi fülbevaló

A férfiaknak tervezett ékszerek a 2000-es évektől napjainkig jelentős fejlődésen mentek keresztül. Ezek közül talán manapság a férfi fülbevaló örvend a legnagyobb népszerűségnek, de nem hanyagolható el mellette a nyaklánc, a karóra, valamint a karkötő sem.

Az erősebb nemnek tervezett ékszerek skáláján eleinte a bőrhatású darabok motiváltak, azonban mostanra egy arany, fehérarany, esetleg ezüst példány is sikkesnek számít. Az anyagbéli fejlődést tekintve nem haladhatunk el amellett sem, hogy anno a karóra és a jegygyűrű viselése volt a maximális ékszermennyiség, amit egy férfi viselt, most viszont akár 3 fajta kiegészítő is lehet egy pasin.

A férfi fülbevaló az utóbbi években teljesen alapvető darabnak számít a divatvilágban és a hétköznapokban is egyre többen viselik. Az olyan darabokkal, mint a sötét, vastag kialakítású kerek, vagy éppen a különlegesen megformált férfi fülbevaló a magazinokban is feltűnik. Egyre nagyobb hírnévnek örvend már a férfiak körében is a keresztet ábrázoló lógós fülbevaló.