A fogzáskesztyű rövid jellemzése

fogzáskesztyű
fogzáskesztyű

A fogzási időszak komoly kihívások elé állítja a szülőket, hiszen a gyerek ilyenkor nyűgös és kedvtelen. A fogzáskesztyű hatalmas segítséget nyújthat abban, hogy a fájdalmak enyhüljenek. Masszírozza a fogínyt, így kis időre elfeledteti gyermekével a fájdalmat. A kényelmes domborzati szerkezet gondoskodik arról, hogy a szájüreg ne sérüljön meg. A felületén bordák figyelhetőek meg, amelyek szilikon felhasználásával készülnek. A termék BPA mentes, vagyis teljes mértékben megbízható és környezetbarát.

A fogzáskesztyű felhelyezése nagyon könnyű. Fel kell húzni a kicsi kezére, majd a tépőzárral rögzíteni, hogy ne csússzon le. A tisztításáról nem szabad megfeledkezni. A feladat egyáltalán nem bonyolult. Először a forrásban lévő vízben kell 2-3 percen keresztül főzni. Ezután célszerű sterilizálót használni. Az utolsó lépés langyos, szappanos vízzel való leöblítés. A sterilizálás lehetőleg napi szinten történjen meg! A fogzáskesztyű kisfiús és kislányos kivitelben egyaránt beszerezhető, szóval kedvére válogathat. A termék sokféle kialakításban van jelen az üzletekben. A pelenkázó komód kiválasztásakor figyelembe kell venni a már meglévő bútorok stílusát. A klasszikus fehér mellett sokan döntenek, hiszen mindenhez passzol. Nagyon praktikus, ráadásul kis helyen elfér. Az elülső részén zárt fiókok és ajtók vannak, amelyekben a babaholmik rendezetten és átláthatóan tárolhatóak. Az összeszerelése egyáltalán nem bonyolult, így az újdonsült apukák nyugodtan belevághatnak.

A pelenkázó komód élei lekerekítettek, ezáltal elkerülhetőek a sérülések. Az anyaga lehet nyír, fenyő, laminált bútorlap, fenyő és MDF lap kombinációja. A felső része levehető, így a későbbiekben is gond nélkül használható. Ha eddig még nem szerezte be, akkor a pindurka.hu weblapon érdemes szétnézni! Bármikor rákereshet, hiszen a honlap non-stop elérhető. Kevére nézelődhet és válogathat a szebbnél-szebb darabok közül. A pelenkázó komód ára minden esetben változó. Az összeget olyan tényezők befolyásolhatják, mint a márkanév, a méret és a felépítés.