A fürdőszoba szalon figyel a részletekre

fürdőszoba szalon
Fürdőszoba szalon

Legyen szó felfrissülésről, tisztálkodásról, készülődésről, a fürdő az, ahol mindezen feladatok elvégezhetőek. Amikor lakásépítésre, felújításra, bővítésre kerül sor, akkor első lépésben mindig ezt a helyiséget tanácsos leghamarabb elkészíteni és csak utána foglalkozni a többivel. Miként fog festeni az új kialakítás? A Palatinus fürdőszoba szalon kiváló tippeket nyújt.

A 25 éves tapasztalattal rendelkező szakmai háttér, azon túl, hogy prémiumminőségű termékeket kínál, még a tervezésben is segít. A 3 dimenziós látványtervezések révén biztosan kiderül, hogy befér-e minden fontos kiegészítő, szerelvény, amire igény merül fel. A fürdőszoba szalon munkatársai részletekbe menően nyújtanak támogatást.

Természetesen a legtöbben szeretik a saját szemükkel látni az elrendezést, amire szintén van mód a fővárosban, ahol megnyílt Magyarország egyik legnagyobb, 2200 négyzetméteren fekvő bemutatóterme. A fürdőszoba szalon tehát minden igényt igyekszik lefedni. A széles raktárkészlet és országos kiszállítás révén, a megrendelések gyorsan teljesíthetőek.