A fürdőszobai burkolatok kategóriában széles a kínálat

fürdőszobai burkolatok
Fürdőszobai burkolatok

A fürdőben, mivel a helyiségben rendszeresen folyó víz és pára van jelen, nagyon nem mindegy, hogy milyen elemek kerülnek beépítésre. A fürdőszobai burkolatok terén, napjainkban igen széles a választék, szín, méret és forma tekintetében egyaránt. A palatinusfurdoszoba.hu webáruházban, akárcsak az erre a tematikára szakosodott üzletekben is rengeteg különféle termék áll az érdeklődők rendelkezésére.

A padlólapok abban különböznek a fali csempéktől, hogy általában nagyobbak, vastagabbak és jelentősen magasabb a kopásállóságuk, a teherbírásuk. A fürdőszobai burkolatok kiválasztásakor a csúszásmentesség igen fontos.

Természetesen minden modell mellett fel van tüntetve ez az érték, akárcsak a hosszúság, a szélesség, a vastagság, a szín, a mintázat, a fagyállóság, a felület milyensége, az alkalmazási terület, a súlya, de még a származási helye is. A fürdőszobai burkolatok tisztítás szempontjából sem egyformák. Ajánlott utánanézni annak is, hogy milyen vegyszer károsítja legkevésbé a felrakott lapokat.