A Gaggia kávégép erős felépítésű

gaggia kávégép
gaggia kávégép

A cég története egészen 1938-ig nyúlik vissza. A Gaggia kávégép rozsdamentes acélból és kiváló minőségi anyagokból készül. Ezek garantálják a szerkezet tartósságát, illetve esztétikus megjelenését. A modern designnak köszönhetően, minden konyhában megállja a helyét.

A használata nem igényel semmilyen speciális képzettséget. Az intuitív kezelőfelület és a könnyen értelmezhető utasítások lehetővé teszik, hogy bárki elkészítse a kedvenc italát. A gyors felmelegedés, illetve az automata programok időt takarítanak meg a felhasználónak.

A Gaggia kávégép beépített tejhabosítóval és forró víz funkcióval rendelkezik, aminek hála, az előállítási folyamat sokkal egyszerűbbé válik. A precíz hőszabályozás és a magasnyomású szivattyú biztosítja, hogy a kávészemekből maximálisan kihozza az aromákat.

Könnyen karbantartható, sőt, a gyártó széleskörű támogatást nyújt, legyen szó alkatrészekről vagy technikai segítségről. A Gaggia kávégép mellett szól az is, hogy beépített vízlágyítóval és automatikus tisztítóprogrammal rendelkezik.