A Gepida Mundot megéri tesztelni

Kerékpározás a hegyekben
Kerékpározás a hegyekben

Az új kerékpár mindig nagy öröm, főleg akkor, ha az illető igazán benne van ebben a kultúrában. Ez pedig kétségkívül igaz akkor, ha egy olyan kaliberű járgány mellett dönt, mint a Gepida Mundo.

A kerékpárok világában mozgó véleményvezérek is izgatottan várták ennek a modellnek a megjelenését és nem is kellett csalódniuk. Az új bicikli megtartotta a márkára annyira jellemző tulajdonságokat, vagyis egy nagyon jó minőségű, időtálló darab lett a végeredmény, ami a nehezebb terepen is könnyedén bevethető.

A Gepida Mundo ugyan nem a profi túrázóknak készült, de azok mindenképpen örömüket fogják benne lelni, akik biciklivel szeretnek túrázni menni. A szerkezet minden eleme, a kerekek, a váz, az ülés, a kormány és a váltó is ennek megfelelően lett kialakítva.

A teljes mértékben kielégítő minőségnek köszönhetően, a Gepida Mundo használata biztonságos a nehezebb hegyi útvonalakon is, aminek köszönhetően bátran bevállalhatjuk azokat. Összefoglalva, amíg nem szeretnénk trükközni vele, addig a az újonnan kijött bicikli tökéletes társ.