A gomb, mint tökéletes kiegészítő

gomb
Gomb

A ruhatervezés egyik alappillére az, hogy milyen stílust szeretnénk képviselni. A gomb szinte minden ruhán elsőleges szerepet játszik, ha nem dekorációnak szánjuk. Ha körbenézünk a boltokban kapható ruhákon, akkor szinten mindenen találunk gombot, ami lehet egész apró vagy hatalmas.

Általában olyat tesznek az ingekre és blúzokra, amelyek tökéletesen illeszkednek a ruha színéhez és stílusához, de olyat is látni, amikor éppen ezzel próbálják felhívni az emberek figyelmét. Valójában, ma bármilyet vásárolhatunk, vannak szögletesek, kör alakúak, színesek és átlátszóak, mindegy mit keresünk, biztosan meg fogjuk találni. Ráadásul olcsó befektetés, azonban jó, ha eltesszük valahová.

Az a legjobb, ha a kidobásra szánt ruhákról mindig levágjuk a gombokat, mert így biztosan soha nem maradunk nélküle. Gyűjtsük össze mindet egy kis dobozba, így bármikor elővehetjük amikor szükséges. Legyen szó ingekről, blúzokról, szoknyákról vagy más ruhadarabokról, nyugodtan használjuk bátran ezeket az apró kiegészítőket!