A Grey Goose vodka szakadatlan szárnyalása

Grey Goose vodka
Grey Goose vodka

Igazi trónkövetelőnek számított annak idején, amikor megjelent. Bár ez nem is csoda, hiszen a Grey Goose vodka alapos meglepetést okozott, mivel francia.

A franciák pedig inkább a borok, konyakok és a pezsgők terén jeleskednek. Ha ez még nem lenne elég, akkor a kora is elég egyedivé teszi, hiszen nem is olyan régen, a 90-es évek közepén jelent meg. Azóta hatalmas karriert futott be és a „szürke lúd“ még mindig magasan szárnyal, ráadásul nem is akárhogyan.

Már többféle változatban kapható és érthető módon nagyon könnyen megszeretteti magát azzal, aki legalább egyszer megkóstolja. A Grey Goose vodka elkészítése a Cognac vidék tradíciói szerint történik.

Ez sem egy mindennapi dolog, hogyha ismerjük a hagyományos vodkakészítés alapjait. Amiben viszont megegyezik, más prémium változatokkal, az nem más, miszerint ez is kristálytiszta forrásvízből készül, amit a Champagne mészkő szűrt át. A francia vidéken tehát minden adott ahhoz, hogy elkészítsék a nemzetközi elismerésnek örvendő Grey Goose vodkát.