A Gua Sha kényezteti a testet és a lelket

gua sha
gua sha

Ez a masszázs eszköz rengeteg hölgy tulajdonában megtalálható, ami a pozitívumainak köszönhető. A Gua Sha stimulálja a szöveteket, serkenti a vérkeringést és ragyogóbbá teszi a bőrt. Az alkalmazása roppant egyszerű. Mielőtt a terméket a kezébe veszi, alaposan tisztítsa meg az arcát!

Ezt követően krémezze vagy olajozza be a masszírozandó területet. Erre azért van szükség, hogy a kő jobban csússzon. Nagyon fontos, hogy a használata közben gyengéd és óvatos mozdulatokkal érjen a bőréhez. A Gua Sha olyan ásványokat tartalmaz, mint a jáde vagy a rózsakvarc. A szem alatti karikák nagyon sok hölgy napjait megkeserítik. Szerencsére, ezzel a fantasztikus eszközzel hatékonyan lehet fellépni ellenük. Ahhoz, hogy rövid időn belül látványos legyen az eredmény, rendszeresen használni kell!

Ez idő alatt lehetőleg csak magára figyeljen és élvezzen ki minden pillanatot! A Gua Sha kő többféle formában megvásárolható. A szív alakú termék segítségével az egész arc könnyen átmasszírozható. Ha egy fárasztó munkanap után szeretne egy kis kényeztetést, akkor rendelje meg mihamarabb!