A gyermek kerékpárok kiválasztása nem könnyű feladat

gyermek kerékpárok
gyermek kerékpárok

Minden anyuka tudja, hogy a kicsiknek alapból nagyobb ruhát kell venni, hiszen pár hónap alatt úgyis belenő. De mi van, ha gyermek kerékpárok között nézelődünk és nem tudjuk eldönteni, hogy mekkorát válasszunk?

Sajnos itt nem létezik olyan opció, amivel pár évig ki lehet húzni a vásárlást, mivel a túl nagy bicikliről egyszerűen le sem ér a lábuk. Leginkább azt kell megnézni, hogy mindig magabiztosan tudjanak ülni a nyeregben, ami a kanyarokban és a fékezésénél is jól fog jönni.

A család legkisebb tagjai azonban egészen más szemmel nézik a választást. A picik szemében a forma, a szín és a minta sokkal fontosabb a méretnél, úgyhogy erre is fontos odafigyelni.

Lehet, hogy nekünk egy alapdarab tetszik, aminek az ára is elfogadható, de ha a gyermek kerékpárok között lesz egy zöld békával díszített modell, akkor biztosan azt kérik majd. Érdemes minél hamarabb kompromisszumot kötni vagy úgy vásárolni, hogy a lurkó nem látja. Innentől kezdve az ajándék öröme felülírja a színt és a mintát, tehát mindenki nyer a vásárlással.