A harisnyatartó még mindig kapható

harisnyatartó
harisnyatartó

Bizonyos ruhadarabok jellege meglehetősen átalakult az utóbbi évtizedek során. A harisnyatartó már nem feltétlenül az eredeti funkciója végett van még mindig jelen az öltözködésben, hanem egy teljesen más szerep miatt. Ez ugyanis roppant erotikus kis kellék, amit sokan felvesznek alkalomadtán egy forró estén.

Ahogy egykor a fűzőnek is, úgy a combfixnek is megvolt a maga rendeltetése. A combfix megtartotta a harisnyát, megakadályozta, hogy az lecsússzon. Manapság már nem igazán van szükség ilyesmire, mivel a combharisnyák úgy vannak kivitelezve, hogy harisnyatartó nélkül se csúszanak le a viselőjük lábáról.

Ennek ellenére mégsem száműzték a fehérnemű gyártók a termékpalettájukról, főként azok nem, amelyek kifejezetten erotikus fajtákat készítenek. A fehér darabok pedig szinte kötelezőek a menyasszonyoknak a ruha alá. Egy biztos, a harisnyatartó minden színben vérforraló és gyönyörűen fest a női testen. Azoknak is remek választás, akik hasi tájon rendelkeznek egy kis plusszal és nem szeretnék megmutatni a párnácskákat.