A Honeywell füstérzékelő szavatoltan megbízható

Honeywell füstérzékelő
Honeywell füstérzékelő

A lakossági tűzvédelem kérdése nem elhanyagolandó témakör, ugyanis a megfelelő berendezések rendszerbe iktatásával elkerülhető a katasztrófa. A Honeywell füstérzékelő nemcsak maga a füst megjelenésére, hanem az esetleges hőingadozásra is reagál. A felszerelhetősége és a karbantartása egyszerű, nem igényel kiemelt szakértelmet.

A Honeywell füstérzékelő optikai füstjelző, a kialakítása alacsony profilú, az érzékelője igen pontos és rendelkezik külön állapotjelzővel az egység valamennyi állapotához, mint amilyen a nagyméretű riasztás, a tápellátás és a hiba kijelzése. Ezen felül jól hallható szirénát is magába foglal, akárcsak egy, a téves riasztást megszüntető nagyméretű, egyszerűen megnyomható gomb is az alaptartozéka.

A telepítése nem igényel huzalozást, elegendő a hátlapot felszerelni a mellékelt tiplik és csavarok segítségével, majd erre a fixált alapra kell felhelyezni a jelzőegységet, legyen szó mennyezetről vagy falról. A Honeywell füstjelző a telepítést követően azonnal funkcióba helyezhető.