A Jordan nadrág viselete kényelmes

Jordan nadrág 
Jordan nadrág 

A kényelem, a remek stílus és a minőségi anyagok kombinálásával kizárólag remek ruházati darabok jöhetnek létre. Ilyen többek között a méltán növekvő népszerűségi tendenciát mutató Jordan nadrág számos változata.

Ezeket a darabokat az érdeklődő megtalálhatja az erre a tematikára specializálódott sportüzletekben, de akár a nagy raktárkészlettel rendelkező madeinpapp.hu webáruházban is. Ez a márka a kosárlabdapályákról eredő klasszikus modelleket teszi elérhetővé az utca emberének.

A Jordan nadrág Essential fantázianevet viselő kollekciója leginkább pamutból készül, rugalmas, húzózsinóros derékrésszel, valamint elülső és hátulsó zsebekkel felszerelve. Közös jellemzőjük ezeknek a modelleknek, hogy rájuk van hímezve a Jumpan alátét és tartalmazzák a tónusos Michael Jordan aláírást is.

Előnyei a többi jogging ruhadarabbal szemben, hogy a bolyhosított francia frottír puha és hűsítő viseletet biztosít, valamint a dombornyomott mintái és a fémes részletei egyediek. A Jordan nadrág különféle méretben érhető el a webshophban. Itt mindenki meg fogja találni a számítását!