A klíma fűtésre kimondottan hasznos

klíma fűtésre
Klíma fűtésre

Az egyre inkább előtérbe kerülő földgáz beszerzési problémák nagy eséllyel egy új korszakot hoznak magukkal az energiaelosztás terén. A téli hónapokban mindenki szert kényelmes körülmények között élni, de ez olykor jelentős költségekkel jár. A jól megszokott energiahordozók mérséklésével új megoldások után kell tekinteni. A technikai fejlesztéseknek hála sok klíma fűtésre ugyanúgy megfelel, mint a forróság enyhítésére.

Ennél fogva megoldható, hogy némi áram felhasználással biztosítva legyen az otthonunk teljes kényelme. Már a legelső légkondicionáló rendszerek esetén is felmerült az igény erre, de csak a modernebb termékek tudták ezt megfelelően kielégíteni. A klíma fűtésre úgy vethető be, mint egy hőlégfúvó.

A beltéri egységeken keresztül történik meg a meleg levegő bejuttatása és minden beállítás úgy funkcionál, mint az megszokott a hűtés során. A csepptálcák elfagyását egy külön fűtés biztosítja, aminek hála, esetenként még -30 fokban is használhatóak a berendezések. Mivel a klíma fűtésre optimalizálva egész évben gombnyomásra működik, így ez a befektetés gyorsan megtérül.