A KTM kitámasztó remek termék

KTM kitámasztó
KTM kitámasztó

A bicikli webáruházban minden eszközt megtalálhat, amire csak szüksége lehet a bringa felszerelését illetően. A KTM kitámasztó fontos eleme a kerékpárnak, ami a hátsó villára rögzíthető.

A pozitívumai közé sorolható, hogy a hosszúsága könnyen állítható, ebből kifolyólag az egyensúly mindig tökéletes lesz. Akkor sem kell emiatt aggódnia, ha nagyobb, vagy nehezebb csomag van ráhelyezve.

Mivel alumínium alkatrészekből tevődik össze, így a súlya minimális. Rendkívül jól terhelhető, strapabíró és masszív. A KTM kitámasztó minden olyan kerékpárhoz alkalmazható, ahol gyárilag van erre a célra előkészített furat, aminek a távolsága 40 mm. A megfelelő dőlésszög precízen kivitelezhető, az állítható hosszának köszönhetően.

A gyártó kizárólag minőségi eszközöket forgalmaz, ezért a megbízhatóság felől nem kell aggódni. A termék beszerzése is gyerekjáték lesz, ha az online üzletek egyikét választja. A KTM kitámasztó, a megrendelést követően, 1-2 napon belül a birtokába kerülhet, ha él a házhozszállítás lehetőségével.