A LOGICO Primo gondolkodásra sarkall

LOGICO Primo
LOGICO Primo

Minden gyermeknek fontos minél többet játszani. Rengeteg készséget ezáltal sajátíthatnak el. A LOGICO Primo ezen az elven alapszik. A kicsik többek között játszva tanulhatják meg a színek, évszakok, állatok neveit. Érdekes formákkal játszhatnak, miközben ezek a tevékenységek gondolkodásra sarkalják őket.

Megtanulják megtalálni az összefüggéseket és a kapcsolatot két különböző dolog között. Mindezt úgy, hogy nem zökkennek ki a szórakoztató mókából.

A LOGICO Primo játékokban éppen ez a kivitelezés teszi olyan nagyszerűvé. Sokáig leköti a kicsik figyelmét, ezért nem kell amiatt aggódni, hogy néhány perc után unottan félre fogják dobni.

Ehhez persze arra is szükség lehet, hogy a szülők bevezessék őket a LOGICO Primo játékok világába, ami minden tekintetben csak a hasznunkra válhat. Könnyen beépíthető az ovisok napirendjébe is, mivel egy innovatív tanulójáték, ami segíti a koncentrációt, a tér érzékelését, sőt, még a nyelvi kifejezésmódot is. A webáruházban hatalmas kínálat áll a vásárlók rendelkezésére.