A nagy társasházak fűtési rendszerei most kezdenek el dolgozni

A Grundfos fűtési keringető hatékony
A Grundfos fűtési keringető hatékony
A Grundfos fűtési keringető hatékony

A szivattyuk.hu weboldalon minden szükséges szerkezetet és szivattyút megtalálunk, ezek pedig a házi rendszerekhez mind nélkülözhetetlenek. A Grundfos fűtési keringető egy kiváló tartozéka lehet a házi vízhálózatnak. Ennek a berendezésnek a fordulatszáma akár három fokozatra is állítható, így biztosan minden rendszerhez alkalmazható. A nedves tengelyű kialakításnak köszönhetően kiemelten megbízható és energiatakarékos, működése pedig kifejezetten csendes.

A Grundfos fűtési keringető folyamatos vagy akár kisebb mértékben változó térfogatáramú rendszerekbe alkalmazható. A szivattyúban nincs tengelytömítés, mivel a csapágyak kenését a keringetett víz oldja meg. A három fordulatszámú fokozat azért megfelelő, mert így a szerkezet mindig a rendszerhez tud alkalmazkodni. A Grundfos fűtési keringetőt minden esetben ajánlott vízszintes motortengellyel beépíteni a rendszerbe.

A szivattyuk.hu webáruház erre a termékre 2 év garanciát ad, így ennek megvásárlási ára igencsak korrekt. A Grundfos fűtési keringető kiválasztásában az ügyfélszolgálat is segíteni tud, akár telefonon keresztül is.