A nemzetközi költöztetés és a megfelelő teherkocsi

Költöztetés Budapesten
Költöztetés Budapesten

Nem egyszerű a magyar fővárosban költözni, hiszen nagy a dugó, sok utca szűkös, nehezen lehet elférni a teherautóval és a parkolással is sok gond szokott lenni. Ez utóbbi miatt a költöztetés Budapesten nem csupán a költözni vágyó személynek, hanem a cégnek is roppant kellemetlen.

Egyes szolgáltatók éppen ezért is hívják fel a figyelmet arra, hogy ha egy mód van rá, akkor az ügyfél úgy intézkedjen, hogy a költöztetés napján legyen egy szabad parkolóhely. Általában a szomszédok ebben sokat segítenek és valaki oda tudja adni pár órára a helyét. A költöztetés Budapesten ekkor gyors és zavartalan lehet.

Emellett, a lehetőségekhez képest érdemes arra is figyelni, hogy a teherautó közel állhasson meg a megadott címhez. Az senkinek sem lesz jó, ha a gépkocsi 30 méterre van a lakás, ház bejáratától. Ekkor a kollégák több kilométert kell pluszban gyalogoljanak, az ingóságokat cipelve. Amikor a költöztetés Budapesten a cél, a kliens a ház kukáit kitolhatja a parkolási helyre és egy papírlapra is kiírhatja, hogy a terület kell a költöztetéshez.

Ez egy megbízható módja a helyfoglalásnak. Mivel csak pár óráról van szó, ezért ez általában senkit sem zavar. A Servitius Transport cég a fővárosi szolgáltatás mellett, a nemzetközi költöztetés esetében is kiváló munkát végez. Ekkor az ügyintéző a MAN teherautó mellett dönt, amelyik csalódást sohasem okoz.

A 10 tonnás teherkocsi nem igazán alkalmas városon belüli munkára, de amikor a nemzetközi költöztetés a cél, akkor kiváló választásnak bizonyul, hiszen tartós, gyors, biztonságos és rengeteg minden elfér benne. A fővárosban azért nem jó, mert sehogy sem lehet ezzel parkolni a szűk helyek, utcák miatt.

Illetve jelentősen megdrágul a szolgáltatás a különböző behajtási engedélyek és egyéb többletköltségek miatt. Azért válik ez be a nemzetközi költöztetés esetében, mert ebben még egy nagyobb ház kellékei is jól elférnek, ezért egyetlen úttal el lehet juttatni az eszközöket Magyarországról például Romániába, Szlovákiába, Németországba vagy éppen Ausztriába.