A női köntös kínálata hatalmas

női köntös
női köntös

Ha minőségi darab mellett voksolsz, akkor garantáltan nem fogod megbánni. A pamutból készült női köntös kiválóan felszívja a nedvességet, így különösen jól jöhet fürdés után. A selyem vagy a szatén kiegészítő eleganciát és luxusérzetet nyújt. A csábítás eszközeként is megállja a helyét, főleg akkor, ha egy szexi fehérnemű szett van alatta.

A téli időszakra a mikrofiber és a plüss változatok közül válassz, hiszen extra melegek és nagyon kényelmesek! Ami a hosszúságukat illeti, az is eltérő lehet, így biztosan ráakadsz az ízlésedre való modellre. A legtöbb női köntös oldalt és elől nyitott, ezért a zárása övvel oldható meg. A két oldalán zsebek figyelhetők meg, amelyek rendkívül praktikusak.

A nyakrész többféle kialakítással érhető el. A leggyakoribb a hagyományos V-alak, de létezik kapucnis és galléros kialakítás is. A női köntös ajándékként is megállja a helyét, legyen szó születésnapról, névnapról vagy évfordulóról. Az oke.hu oldalon bármikor intézkedhetsz, így a kedvesed nem fogja megsejteni, hogy mi is a szándékod.