A Police órák senkit sem hagynak hidegen

Férfi karóra
Férfi karóra

A Police márka mindenkinek ismerősen cseng. A rendőrségi szemüvegek nagyot taroltak, pillanatok alatt roppant népszerűvé váltak. A Police órák útja az áttörés felé kicsit döcögősebb volt, hiszen eleinte közel sem voltak olyan kapósak a vásárlók körében, mint a kiegészítők.

Az olasz márkáról érdemes tudni, hogy nem kifejezetten az elegáns és hagyományos stílusra alapoz, hanem sokkal inkább a feltűnő és kissé pimasz vonalra. A tervezők nem titkolt vágya volt a figyelemfelkeltés, természetesen ízléses keretek között.

Ez a kiegészítők esetében bejött, így az áttörést a Police órák terén is a vagány és egyedi stílus hozta meg. Amikor az órák is rátaláltak a saját útjukra, a siker borítékolható volt.

A különleges modellek igazi forradalmat hoztak az órák világába. Lázadásra késztetik az embert, azt sugallják, hogy merjünk egyediek lenni, viseljünk különleges kiegészítőket még akkor is, ha ezek meghökkentik a világot. Nem kérdés, hogy a Police órák történelmet írtak. Az orashop.hu webáruházban hatalmas választékból rendelhetőek meg.