A Regus budapesti központjai

A Regus budapesti központjai
A Regus budapesti központjai
A Regus budapesti központjai

Talán mondanom sem kell, hogy mindenki számára különösképpen fontos irodájának elhelyezkedése, viszont sokan nem akarnak, nem tudnak nagy mennyiségű időt és energiát tölteni a legmegfelelőbb iroda keresésével. A Regus 7 budapesti irodaközpontjának bérelhető munkahelyiségei ideális megoldást jelenthetnek. A globális irodaszolgáltató cég jutányos áron bérelhető irodái azonnal költözhetőek, ízléses, skandináv gyártású bútorokkal, teljes berendezéssel és technológiai felszereltséggel vehetők igénybe, így a professzionális atmoszféra megteremtése már nem hárul az ügyfélre, és így bárki azonnali üzleti jelenlétet tud kialakítani magának akár már egy nap alatt.

A Regus Magyarország budapesti irodaközpontjai közül az első a Rákóczi úton nyílt meg az EMKE nevezetű épületben. A magyar ügyfelek már itt is igénybe vehették az olyan forradalmi szolgáltatásokat, mint például a rövid időre bérelhető tárgyaló- vagy konferenciaterem, a professzionális környezetet biztosító business lounge-ok és a virtuális iroda. Ahogy az az EMKE épületéről is elmondható, a Regus összes központja az üzleti élet szempontjából fontos városrészekben található, akár Budapestről van szó, akár a további számtalan irodaházról szerte a világon.

A Rákóczi úti irodaközponton kívül a Kossuth tér közelében, a Szabadság téren, Újbudán, az Astorián, Óbudán és a Váci úton vehetjük igénybe a Regus színvonalas szolgáltatásait. Ezek a helyszínek minden szempontból előnyösek, segítségükkel azonnal be tudunk kapcsolódni a város üzleti vérkeringésébe, vagyis azonnali üzleti jelenlétet tud teremteni vállalkozása számára. Akár már pár kattintással tud magának időpontot foglalni valamelyik budapesti iroda megtekintésére