A robotporszívó megkönnyíti a dolgát

robotporszívó
robotporszívó

Remek választás lehet azoknak a háziasszonyoknak, akiknek nincs idejük a takarítással bajlódni. A robotporszívó kinézetét tekintve, egy lapos, kicsi, de annál erősebb érzékelőkkel felszerelt gép. Sok terhet levesz a válláról, hiszen elvégzi Ön helyett a házimunka egy részét.

A prémiumkategóriás változat igen magas szintű takarítást képes végezni. Nagy porzsákkal rendelkezik és a technikailag fejlett érzékelőknek köszönhetően különbséget tud tenni a kemény padló és a szőnyeg között. A robotporszívó felügyeletet nem igényel, hiszen teljesen önállóan dolgozik. Miután befejezte a munkát, visszatér a dokkoló egységre. Ez abban az esetben is igaz, amikor az akkumulátor lemerül.

Érzékeli a kosz mennyiségét és addig takarít az adott területen, ameddig az teljesen tiszta lesz. A karbantartása egyáltalán nem bonyolult feladat. Először is ki kell tisztítani a szűrőt, majd kiüríteni a portartályt. A biztonság érdekében, minden éles tárgyat el kell távolítani az útjából. A robotporszívó olyan helyekre is befér, ahová a hagyományos társai csak nehezen.