A Samsung A széria kiemelkedő darabjai

Samsung A széria
Samsung A széria

Hazánkban azt láthatjuk a mobiltelefon piacon, hogy megvannak azok a bizonyos márkák, amelyek roppant előkelő helyet foglalnak el az eladási listákon, mint például a Samsung, Sony, Huawei, Apple.

Azonban a Samsung A széria széles választéka messze felülmúlja a társaikat. Tulajdonképpen ennek a sorozatnak több kategóriáját tudjuk elkülöníteni egymástól. A Galaxy mobilok közé sorolhatjuk az A10-től kezdve az A80-ig a Samsung telefonokat.

Lényegében azt láthatjuk, hogy a megjelenési sorrendben lettek számozva az okostelefonok, tehát minél később gyártották le, annál nagyobb számot kapott. Természetesen ez hatással van a mobil képességeire is. Amennyiben egy remek árú, igazán csúcskategóriás telefonra vágyunk, a Samsung A széria darabjai közül a Galaxy A80, illetve A71 példányai közül érdemes válogatni.

Mind a két sorozatban hatalmas tudású fényképezőket, motorizált felugró szelfi kamerát, szinte káva nélküli teljes képernyőt, ujjlenyomat olvasót, nagyjából 24 órás üzemidőt, többféle színlehetőséget találhatunk.