A sarokcsiszolóknál nem igazán van sokoldalúbb szerszám

sarokcsiszolók
sarokcsiszolók
A flex kétségtelenül az egyik legsokoldalúbb és legtöbbet használt szerszám, hiszen számos helyzetben megállja a helyét, köszönhetően a cserélhető vágótárcsáknak. A széleskörűen alkalmazható sarokcsiszolók közül nagy kedvencek a Makita által gyártott darabok, hiszen a fent említett előnyön kívül, még tartósak, megbízhatók és mindig a kifogástalan nívót garantálják.
A sima fémmegmunkálás mellett akkor is lehet számítani ezekre, amikor kővel való munkálatok elvégzéséről van szó. A biztos választást jelentik a sarokcsiszolók polírozáshoz, vágáshoz, daraboláshoz, tisztításhoz, rozsdátlanításhoz és persze, ahogy a név is mutatja, csiszoláshoz. De melyiket ajánlott választani?

Napjaink kereskedelmi forgalmában többféle típusú Makita gép is szerepet kap. Szerencsére mindegyik igen megbízható és minőségi, illetve a túlságosan magas áraktól sem kell tartani. Egyre felkapottabbak az akkumulátoros sarokcsiszolók, amiket nem kell az elektromos hálózathoz csatlakoztatva használni. A nehezen hozzáférhető helyeken elengedhetetlennek bizonyulnak.