A szén-monoxid érzékelő garantálja a biztonságot

szén-monoxid érzékelő
szén-monoxid érzékelő

Ha szeretnéd az otthonodat biztonságosabbá tenni, akkor ezt a készüléket mindenképp érdemes beszerezned. A szén-monoxid érzékelő rendkívül könnyen felszerelhető. Javasolt telepíteni fürdőszobába, konyhába és minden olyan helyiségbe, ahol fennáll a veszélye a gázszivárgásának, illetve az égéstermékek visszaáramlásának.

Ennek a remek vészjelző készüléknek egyáltalán nem bonyolult a beszerzése, hiszen napjainkban már minden nagyobb áruházból megvásárolhatod vagy megrendelheted az internetes áruházakból.

A szén-monoxid érzékelő hang- és fényjelzéssel figyelmeztet a veszélyre. A gyártó által megadott élettartam idejét mindenképpen komolyan kell venni! A termék esetleges jelzésekor először nyiss ablakot, majd haladéktalanul hagyd el az ingatlant!

Kiváló döntésnek bizonyulhat a Honeywell által gyártott eszköz. A híres cég már több mint fél évszázada forgalmaz piacvezető gázérzékelő berendezéseket. A szén-monoxid érzékelő telepítésekor mindenképp figyelj arra, hogy a veszélyforrástól 1-3 méterre legyen elhelyezve!