A távirányítós autó egy jól bevált találmány

távirányítós autó
Távirányítós autó

Egyre inkább népszerűek újra a régebbi idők játékai. A távirányítós autó az összes lurkó nagy kedvence, amióta csak feltalálták. Néhány évtizede még ezeknek a kisméretű járműveknek az irányítása egy rövidke kábellel összekötött távirányítóval valósult meg, nagyjából 1 méterre követni kellett játék közben. Napjainkban már a korszerű távirányítós autó navigálása lehetséges kábelmentes távirányítóval.

A hatósugár a 27 vagy 40 MHz-es készülékek esetében 10-20 méter lehet, de a modern 2,4 GHz berendezések lehetővé teszik a 150 méterig terjedő távolságot is. A járgányok minden terepen megállják a helyüket, bár ez típusfüggő, úgyhogy át kell gondolni, hol kerül bevetésre a szerkezetet és ennek függvényében kiválasztani a megfelelőt.

A kinti alkalmazásra előlátott gépek szerkezete minden esetben erősített, bizonyos fokig ütésálló és vízálló. Amennyiben megvan a széles kínálatunkban a keresett távirányítós autó vágyott modellje, könnyedén és otthoni körülmények között történő néhány szükséges kattintással megvásárolható, pillanatok alatt.