A természetesség magas foka: mellnagyobbítás saját zsírral

mellnagyobbítást
mellnagyobbítást

Még ma is vannak, akik ódzkodnak az implantátumtól, szívesen vállalnák a mellnagyobbítást, ám a sok hiedelem és negatív kritika miatt akkor sem vállalnák az implantátum beültetését, ha tudják, hogy azok ma már nagyon biztonságosak.

Számukra lehet ideális a mellnagyobbítás saját zsírral. Az eljárásnak meg vannak az előnyei és meg vannak a maga hátrányai is. A mellnagyobbítás saját zsírral lényege, hogy a test egyéb területeiről leszívott zsírt töltik vissza a mell területére. Ez a mellnagyobbítási eljárás nem végezhető el mindenkin, hiszen ehhez megfelelő mennyiségű és minőségű saját zsírra van szükség, és ez általában egy több műtétes megoldás, mert egyszerre csak kis mennyiségű zsírszövetet lehet beültetni.

A mellnagyobbítás saját zsírral azonban kétségkívül egy forradalmi eljárás, előnyei tagadhatatlanok. Egyrészről ennél természetesebb anyag, mint a saját zsírunk nem létezik, másrészről a test egyéb területeiről leszívott zsír egyben alakformáló is, harmadrészt az eljárással egyedi módon lehet formálni, alakítani a melleket. Nem utolsó sorban a műtéti hegek is sokkal jelentéktelenebbek, mint ami vágás esetén keletkezik.