A Thesera kezelés ára akciós is lehet

Thesera kezelés ára
Thesera kezelés ára

Ez a beavatkozás minden esetben a bőr előkészítésével veszi kezdetét. A Thesera kezelés ára alacsonyabb lehet abban az esetben, ha figyelemmel követi a rendelők akcióit. Alkalmazható arcon, nyakon és dekoltázson. Kúraszerűen érdemes részt venni rajta. A bőr állapotától függően, 3-5 terápia javasolt. Két alkalom között legalább 3 hétnek kell eltelnie. A kúra félévente ismételhető meg. Egy beavatkozás körülbelül 75 percig tart. A bőr előkészítésekor hámlasztó habot, valamint egy szérumkeveréket használnak, aminek következtében az érintett részen a bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a hatóanyagokat és az olvasztó szálakat.

A Thesera kezelés ára megtekinthető az internetes oldalakon. Kúra csomagot is vásárolhat, amivel rengeteg pénzt megtakaríthat. Az időpontfoglalás során választhat 1 vagy 4 alkalomra szóló beavatkozást. A terápia összességében a bőr saját kollagén termelődésének élénkítését célozza meg. A Thesera kezelés ára egyáltalán nem tűnik majd magasnak, ha az eredményességet veszi figyelembe.

A kúra során olyan készítményeket visznek fel a bőrre, amelyek glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat tartalmaznak, nanoméretű kapszulázott formában. A Thesera világszerte ismert kezelési forma. Az eljárás alkalmával speciális szálakkal dolgoznak, amelyek külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A már feloldott szálakat az aktivátor hatóanyagokkal együtt a bőrre kenik, aztán maszkkal fedik. Miután ez megtörtént, a szálak folyékony állapotban beépülnek a bőrbe, újra szilárddá válnak és erős stimuláló hatást fejtenek ki.

A Thesera terápia akkor lesz sikeres, ha maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrön történik. A kollagén, illetve fehérje felel a feszességért és a rugalmasságért. Fiatalon a kollagént a szervezet segítség nélkül könnyedén előállítja. A 30-as évek elején ez a termelési folyamat lelassul, aztán évről-évre lassúbb lesz. A fehérje serkentése ezért fontos dolog. A Thesera beavatkozás során sok anti-aging, valamint antioxidáns hatású összetevővel támogatják a sejtek védelmét.