A vízforgató szivattyú tisztán tartja a medence vizét

vízforgató szivattyú
vízforgató szivattyú

A kerti medence megléte egész nyáron komfortossá teszi a ház környékét, de a tisztaság és általában véve a funkcionalitás érdekében szükséges egy hasznos berendezés alkalmazása.

vízforgató szivattyú tökéletesen képes biztosítani, hogy a fürdővíz mindig tiszta maradjon, az óhatatlanul belekerülő szennyeződéseket és a mikroszkopikus szervezeteket eltávolítja, megelőzve ezzel az algásodást. A vízforgató szivattyú a szűrővel együtt végzi el ezt a feladatot, mégpedig úgy, hogy ezen keresztül keringeti a vizet egy zárt rendszerben.

Természetesen a pumpa kiválasztásakor az egyik legfontosabb paraméter a medence mérete, de fontos a csőrendszer hossza és az abban található könyökök száma is. Ezekből minél több van, annál jobban lecsökken az áramlás ereje, ezért erősebb készülékre van szükség.

A szivattyuszaki.hu webáruházban számos minőségi vízforgató szivattyú áll a medencetulajdonosok rendelkezésére, olyan elismert gyártók termékei találhatóak itt, mint például a Gemas, az AS Basic, a Spido és a Saci.