A z10 akkumulátora nagyon hosszú ideig bírja

A z10 mellé kiegészítő akkumulátor
A z10 mellé kiegészítő akkumulátor
A z10 mellé kiegészítő akkumulátor

A mai okostelefonok többségének akkumulátora, a kapacitív kijelzőnek köszönhetően csak egy vagy jobb esetben két napig bírja. Ezért, aki nem mindig tartózkodik töltő közelben, annak ajánlott a z10 mellé kiegészítő akkumulátor. Ez a nagyszerű lehetőség mindenkinek jól jöhet, mert azt tudnunk kell, hogy néhány telefonkészülék akkumulátora nem is cserélhető, így ha ezt a részt ki szeretnénk cserélni, akkor a szaküzletbe kell menni.

A z10 mellé kiegészítő akkumulátor kapható a berrybolt.hu weboldalon is, így bármikor kényelmesen tudjuk a rendelést leadni. Továbbá azt is tudni kell, hogy a honlapon található akkumulátor nem utángyártott, hanem eredeti gyári tartozék. Ez pedig azért kiemelten fontos, mert a készülék nem fog tönkremenni az esetleges akkucsere után.

Amennyiben az árat tekintjük, akkor nem szabad megijedni a 8990 Ft-tól, mivel amikor lemerül a telefon, akkor egyszerűen kicseréljük az akkut és már használhatjuk is tovább. Összegzésként ajánlott a z10 mellé kiegészítő akkumulátort beszerezni, mert bármilyen szorult helyzetben életmentő lehet.