A zúzott kavics kiemeli a kertek szépségét

zúzott kavics
zúzott kavics

A ház környezetének a szépítése alatt leginkább az udvari növényzet és a felhasznált kellékek milyensége értendő. A kavicsos kert napjainkban igen közkedvelt, az ilyen jellegű terület esetében zúzott kavics kerül alkalmazásra.

Ebből a termékből igen sokféle található a kereskedelmi kínálatban. A mosott változat kiválasztása javasolt, mivel ez porszemektől mentes. A zúzott kavics eltérő szemcseméretben és színben található meg, az adott kert hangulatához alkalmazkodva.A megfelelő alternatíva kiválasztását követően, javasolt a föld megtisztítása és a talaj feljavítása, majd az ültetendő növények kiválasztása. Geotextília lefektetése esetén nemcsak a gyomosodás elleni védelem szavatolt, hanem a szűrés, az elválasztás és a vízelvezetés is.

Erre jöhet a kavicsréteg, nagyjából 6 és 10 mm vastagon. A termék árát leginkább a szemcsék nagysága, az alapanyag minősége és osztályozottsága határozza meg. A zúzott kavics kérhető ömlesztve kiszállítva a megadott helyszínre, a konténer rendelés igénybevétele mellett.