Acana kutyatáp egyedi receptúrával

Acana kutyatáp
Acana kutyatáp

Annak érdekében, hogy az állat megkapja a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, a legtöbb állattartó a kiegyensúlyozott étrend biztosítására törekszik. Az Acana kutyatáp kanadai márka, ami csúcstechnológiájú berendezéseket és természetes alapanyagokat használ fel a kutyák és macskák egyensúlyban lévő táplálkozásának biztosításához.

A termékpalettát a mindennapi használatra szánt és a speciális eledelek egyaránt képviselik. Ez egy prémiumkategóriájú élelmiszer, ami tartalmaz diétás húsokat és halakat, zöldségeket. Az Acana kutyatápban nincsenek olyan összetevők, amelyek növelhetik a háziállatok vércukorszintjét vagy allergiát válthatnak ki.

Ez a gluténmentes táplálék teljes mértékben megfelel az ebek ragadozó ösztöneinek. Az alapanyagok között nem találkozhatunk GMO komponensekkel, mesterséges adalékanyagokkal és burgonyával. Ha úgy dönt, hogy Acana kutyatápot vásárol, érdemes tudnia, hogy a granulátumok természetes húst, gyümölcsöt és zöldségeket, valamint olyan gyógynövényeket tartalmaznak, amelyeket a vadon élő állatok fogyasztanak.