Adrenalinnal dúsított sétarepülés Budapest felett

sétarepülés Budapest felett
Sétarepülés Budapest felett

Aki már unja kicsit a megszokott programokat és úgy érzi, hogy túl sok a monotonitás az életében, annak érdemes beneveznie egy különleges égi kalandra. Egy kivételes sétarepülés Budapest felett kétségtelenül felráz minket a megszokott ritmusunkból és olyan katartikus pillanatokat élhetünk át általa, amivel jó időre feltöltekezhetünk. Az indulási helyszínt mi magunk választhatjuk ki. Amennyiben a Farkashegyi felszállás mellett döntenénk, akkor a sétarepülés Budapest felett a Budakeszi Vadaspark felől bontakozik ki, majd Hűvösvölgy felé indulva, a Margitszigetet célozza meg.

Gödöllői startolás esetén pedig néhány perc repülés után elérünk Mogyoród térségébe, majd innen következik a Megyeri híd, az Árpád híd és végül itt is fő célpontként a Margitsziget, a város zöld szíve szerepel. A sétarepülés Budapest felett olyan látnivalók révén teljesedik ki, mint a Budai vár és a szinte karnyújtásnyira elhelyezkedő építészeti remekmű, a Parlament. A repülés időtartama 20, illetve 35 perc és maximum 3 fő vehet részt.

Élményrepülés rendkívüli elemekkel

A repülés már önmagában olyan érzéseket vált ki, amit semmilyen egyéb tevékenységhez nem lehet hasonlítani. Mindezt tovább képes fokozni az élményrepülés, aminek az intenzitása is széles skálán mozog, azonban ennek az alsó vagy a felső pontját a folyamat közben mi magunk határozhatjuk meg. Amennyiben úgy érezzük, hogy a manőverek kissé ijesztően hatnak, akkor nyugodtan jelezhetjük a pilótának, hogy kevésbé legyen erőteljes és dinamikus az élmény, viszont abban az esetben, ha éppen az ellenkezőjére vágyunk, akkor szintén befolyásolhatjuk az élményrepülés lendületét.

Bár nem egy vadászrepülőben ülve veszünk részt a kalandban, hanem sétarepülésre tervezett gépen, a nagymértékben tapasztalt és profi pilóta olyan manővereket tud elvégezni az élményrepülés során, ami erősen felpörgeti bennünk az adrenalint. A lényeg, hogy bátran jelezzük az igényeinket, hiszen itt minden a mi ritmusunkhoz igazodik, azért, hogy a lehető legjobb élményben részesülhessünk.