Akciós táskák külön oldalon

akciós táskák
akciós táskák

Azok az érdeklődők, akik csak a kedvezményes termékeinket szeretnék látni, egy oldalbeállítással megtehetik. Ugyanis az akciós táskák jelentős kedvezménnyel elérhetőek., a választék pedig nagyon nagy. Időről-időre maguk a gyártók kínálják kedvezménnyel a termékeiket, de a szezon elején és végén a webáruházban visszamaradt darabok is kiárusításra kerülnek.

Noha a készletkezelést minden esetben számítógép végzi, mégis egyszerűbb és főleg népszerűbb, ha a néhány darabra csappant készletet az akciós táskák közé helyezzük.

Vásárlóink díjazni szokták ezt az ötletet és általában nem késlekednek sokáig a vásárlással. Ugyanis a kedvezmény mértéke akár 30% is lehet. Így jelentős megtakarítás érhető el egy-egy vásárlás során.

A legkülönbözőbb modellek vannak az akciós táskák között, kezdve a kézi- és oldaltáskáktól, a kabinbőröndökön keresztül a nagy utazótáskákig és hátizsákokig. Némely modell különböző színben és nagyságban is elérhető, amelyeket a főoldalon, valamint a termék oldalán is feltüntettünk.