Akkus porszívó – kényelem és hatékonyság

akkus porszívó
akkus porszívó

Léteznek olyan otthoni házimunkák, amelyeket sokan kedvelnek vagy a hátuk közepére sem kívánják. Amennyiben így áll hozzá a sepregetéshez és társaihoz, akkor az akkus porszívó bármelyikére vessen legalább egy röpke pillantást!

Ez a kis eszköz remek szolgálatot tehet egy-egy gyors takarítás alkalmával is. Kicsi a helyigénye, mobilis és még a környezetet is jobban kíméli, a vezetékes változatokhoz képest.

Az akkus porszívó használata egyszerű lesz, pár perc alatt meg is tanulhatja. További előnyös jellemzője, hogy nem kell bajlódni a zsinórral, hanem kényelmesen haladhat kedvére a szobák között.

A beépített LED fény segítségével a nehezebben elérhető helyeket is álom lesz kiporszívózni. Az akkus porszívó 20-25 perc üzemidőre képes, majd ismét töltést igényel. Ez manapság jónak mondható, mivel akár 2 nagyobb helyiséget is ki tud vele takarítani. Az árakat nem kizárólag a működési időintervallum, hanem a további extra funkciók, valamint a kiegészítők is meghatározzák. Érdemes ezeket is figyelembe venni a vásárlásánál.