Alapos munkát végez a Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m szivattyú

Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m
Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m

Az elmúlt évek aszályos időszakai elég komoly kihívások elé állították a gazdálkodókat. Itt nem csupán az ipari méreteken termelést folytató cégekre kell gondolni, mert a kiskertek körül is bőven akad kihívás. A Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m búvárszivattyú segítségével végre van lehetőség mérsékelni a fellépő vízhiányt. Ha nincs csapadék, akkor alternatív forrás után kell nézni, hogy minél jobban pótolható legyen a kellő nedvesség a vegetációs időszakban. Összességében a csapadék nem kevesebb átlagát nézve, de az eloszlás rendkívül széles határok között mozog.

A Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m megoldást kínál erre. Ha van egy fúrt vagy ásott kút a közelben, aminek túl mélyen található a kitermelhető vízmennyisége, akkor egyértelműen erre a termékre van szükségünk. A merülő szivattyú ugyanis képes több 10 méterről felhozni a folyadékot, igen hatékony formában, kedvező energiafelhasználás mellett. A Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m emelőmagassága eléri a 94 métert, miközben a szállítókapacitása 60 liter percenként. A szakszerű telepítése után, éveken keresztül problémamentesen ellátja a rábízott feladatokat.

Mikor vethető be hatékony a Pedrollo FUTURE-JETm 2AX?

Szerencsére, hazánk területén viszonylag elég közel található a talajfelszínhez a legelső vízzáró réteg, így elég néhány méter mélyre ásni és máris rendelkezésre áll az éltető nedvesség. Amikor az üzemi vízszint nem haladja meg a 8-9 métert, akkor a Pedrollo FUTURE-JETm 2AX hatékony kitermelést tesz lehetővé. A kerti szivattyút leggyakrabban öntözésre vagy lakások vízellátásra szokták felhasználni.

Csatlakoztatható hozzá hidrofor tartály, valamint kiegészíthető nyomáskapcsolóval, ami automatizálja a Pedrollo FUTURE-JETm 2AX működését. A teljesítménye magas, de a percenkénti kitermelés mértékét befolyásolja a szállítási távolság. A takarékosság jegyében született, tehát, amikor fontos a villanyszámla csökkentése, akkor a Pedrollo FUTURE-JETm 2AX nem okoz csalódást ezen a téren sem. Amire érdemes figyelni a telepítés során, hogy nagyobb szemcsés szennyeződések biztosan ne kerüljenek a rendszerbe, amelyek károsíthatják azt.