Api Bioxal a gyors és eredményes megoldás kedvelőinek

Api Bioxal
Api Bioxal

Minden egyes szakmának meg vannak a sajátos eszközei és alapanyagai, legyen szó bármiről. Az Api Bioxal neve a méhészetben kerülhet elő, ugyanis ez egy kimondottan jól teljesítő anyag ezen a területen. Funkcionalitását tekintve leginkább az oldóanyagok és ellenszerek kategóriájába sorolható, mivel törzskönyvezett oxálsavval állunk szemben.

Az Api Bioxal a varroa atka ellen vethető be legnagyobb hatékonysággal, de ezenkívül még számos egyéb élősködővel felveszi a mindennapos harcot. Előnyös jellemzője az Api Bioxalnak, hogy nemcsak a fogyasztókra, hanem a méhekre és a méhészekre sem ártalmas egyáltalán. 96 százalék felett teljesít általánosságban, ami kifejezetten magasnak mondható.

Az Api Bioxal nyáron és télen lép működésbe, amikor éppen nincs fiasítás időszaka. Kétféle módon alkalmazható, csurgatással és szublimációs módszerrel is. Ez lehetővé teszi, hogy az adott méhész döntsön az általa preferált típusról. Bioméhészetekben sem kell kihagyni a használatát, mert teljes mértékben megállja a helyét abban a környezetben is.

Ha mindez mégsem lenne elég hangzatos, akkor érdemes megismerkedni egy másik felettébb hatásos szerrel is. Az Api Go verzió újszerű stratégiát ötvöz a korábbi hasonló termékekkel szemben. A működési mechanizmusa a következőképp zajlik, a kifejlett méhek és lárvák bélflórájának állapotát erősíti meg. Növeli a méhek teljesítményét, de kizárólag bio módon.

Cukrot, élesztőt, tápanyagokat, valamint más vitaminokat is tartalmaz, ezáltal pozitív irányba befolyásolva a méhkolóniák életét. Az Api Go hatékony alkalmazásához tudni kell a főbb paramétereit. Tavasszal és ősszel a legajánlatosabb odaadni a méheknek. Az Api Go feloldását víz segítségével kell megtenni, majd legfeljebb 12 órán belül a méhek tudására hagyni a terméket.

Könnyedén tárolható szobahőmérsékleten, nem kell vele szerencsére sokat bajlódni. Az Api Go teljesen természetes összetevői majd elvégzik a dolgukat, a méhcsaládok és a méhészek pedig profitálhatnak az összhatásból. Az Api Go támogatja az élővilág további fennmaradását.