Asztalosoknak kötelező az asztali körfűrész

asztali körfűrész
Asztali körfűrész

Számtalan típusú körfűrész létezik. Az egyik az a bizonyos asztali körfűrész, amelyiket nagyon sokan alkalmazzák. Ennek a legfőbb eleme, ami egyúttal a mozgó része is, a fűrészlap. Ehhez viszonyítva a mellékirányú mozgást a használatban lévő munkadarab végzi. A barkácsolók, asztalosok és még a kőművesek is gyakran használják.

Ez érthető, hiszen egy nagyon precíz, erős és profi masina. A készülék különböző típusú fából készült anyagok, bútorlapok pontos, precíz, egyenes vonalú vágására alkalmas. Az asztali körfűrész alkalmazása nem csupán a professzionális építőipari munkások, de otthoni, barkács munkákat végző emberek körében is igen elterjedt. Sokan azonban nem esnek pánikba azért, mert nem rendelkeznek egy asztali körfűrész masinával.

Rengeteg szakember annyira ügyes kezű, hogy egyszerűen tud készíteni magának egyet. A szerszámot aztán bármikor kiveheti az asztalból a mester és használhatja kézi változatként is. Aki persze nem akar ezzel bajlódni, az jól teszi, ha egy késs asztali körfűrész mellett dönt. A denakert.hu oldalon kapható termékek modern gépek, amelyek garanciával is rendelkeznek.