Az alkalomhoz illő női harisnya

női harisnya
Női harisnya

A női lábak rendkívül kecsesek, ezért érdemes kiemelni a vonalait. A női harisnya képes erre, hiszen eltérő színekben és mintákkal kapható. A vékony átlátszó típus különösen képes kihangsúlyozni a lábak vonalait, hiszen elegáns kontúrt ad. Remekül lehet párosítani szoknyákkal, ruhákkal és különböző lábbelikkel. Amennyiben magassarkút vesz fel hozzá, úgy még a tartása is kecses lesz.

A női harisnya eltérő vastagságokban érhető el. Mindenki kiválaszthatja az elvárásainak megfelelő példányt, hiszen rengeteg típust dobtak a piacra a gyártók. Találni fog pamutból vagy neccből készült változatot, de minden csak az adott alkalomtól függ.

A necc változatot talán magassarkúval és ruhával érdemes bevetni, míg a pamutból készült változathoz a lapos talpú lábbelik javasoltak. A mintás női harisnya mindig látványossá teszi a viseletet. Figyeljen arra, hogyha a harisnyában már van minta, akkor más ruhadarabon ne legyen! A kevesebb néha több, mert a túl sok minta inkább giccsessé teszi a megjelenést, nem elegánssá.