Az ametiszt karkötő a titokzatos nő ékszere

Ametiszt karkötő
Ametiszt karkötő

Egy kifinomult, egyéni stílusát büszkén felvállaló nő ruházatához mi sem illik jobban, mint a fényes, egyedi, kézzel készített kiegészítők. Kiváló választás lehet egy elegáns ametiszt karkötő azoknak, akik kedvelik az ékszerkülönlegességeket. Az ametiszt népszerű ásvány, lilás színe hihetetlen titokzatosságot kölcsönöz számára.

Webáruházunkban kedvére válogathat a szemet gyönyörködtető, mutatós darabok közül. Az ametiszt karkötő még látványosabb hatást kelt, ha más ametiszt kiegészítőkkel, például egy stílusában hozzá illő nyakékkel vagy tetszetős fülbevalóval viselik. A kőnek korábban mágikus erőt tulajdonítottak, úgy tartották, az ametiszt megvédi a tulajdonosát az ittasságtól.

Ön viszont könnyedén megrészegítheti a környezetében lévőket, ha nőiességét és kecsességét finom kiegészítőkkel hangsúlyozza! Fejezze ki sokszínűségét ametiszt karkötővel. Katalin fantázianevű karkötőnkben világosabb gyöngyökkel keveredik a népszerű ásvány, A sokoldalú nő karkötőjét pedig áttetsző és türkiz teszi még izgalmasabbá.