Az aszalt szilva egészséges és finom is

Aszalt szilva
Aszalt szilva

A szilvát mindeni szereti, egyesek nyersen, aszalva vagy lekvárként, mások pálinka formájában. Illetve sokan mind a négy formát szívesen fogyasztják. Akinek az aszalt szilva eddig kimaradt az életéből, annak érdemes lehet ezzel is megismerkedni és bevezetni az étrendjébe, mert tudni kell, hogy ez az egyik legegészségesebb változata a gyümölcsnek és nagy előnye, hogy bármikor kapható.

Az aszalt szilva az érett termésből készül, a nedvesség kivonása révén. A speciális eljárásnak köszönhetően, megőrzi a friss szilva magas vitamin- és a gazdag ásványi anyag tartalmát. Azonban nemcsak egyetlen szezon erejéig fogyasztható, hanem az év bármelyik szakaszában, mert aszalványként nagyon jól eláll és az üzletek is állandóan készleten tartják.

Kisboltok, nagyáruházak polcain is megtalálható, de a webáruházból is megrendelhető, ha valami finom nassolnivalóra vágyik, esetleg elkészítene egy ínycsiklandó gyümölcskenyeret, müzlit vagy ragut. Például a bulkshop.hu webáruházban mindössze 1000 Forintba kerül fél kg aszalt szilva, aminek felhasználásához még tippeket, recepteket is találhat itt.

Keresse fel ezt az online shopot és töltse fel a készleteit aszalt szilvával, meg különféle egyéb egészséges rágcsálnivalókkal, hiszen vége a nyárnak és már nem lesz lehetősége bármikor friss gyümölcsöt enni! A minőségi aszalványokkal azonban kielégítheti az édesség utáni vágyát és a szükséges vitamin- és ásványi anyag bevitelről is gondoskodhat.

Nézze meg a többi terméket is, majd rendeljen legalább 20000 Forint értékben, mert akkor még postaköltséget sem kell fizetni! Ha pedig kisebb mennyiséget vásárolna, akkor használja ki a Többen együtt lehetőséget!