Az elegánsra szabott Dyson V10 porszívó

Dyson V10
Dyson V10

A takarítás a Dyson jóvoltából kényelmesen elvégezhető tevékenységgé léphet elő. A vezeték és porzsák nélküli Dyson V10 Absolute úgy varázsolja tisztává az otthonunkat, hogy közben örömünket lelhetjük az eszköz ultramodern vonásaiban. Mélytisztításra tervezett felépítése elképesztő szívóerővel ruházza fel ezt az egyedülálló készüléket.

A teljes mértékben zárt szűrőrendszer képes megkötni az egészen parányi 0,3 mikron nagyságú porszemcséket is, ezzel pedig szintén jelentősen hozzájárul a levegő tisztaságához.A tervezők gondoltak a Dyson V10 porszívó akusztikus vonásaira is, ezért úgy alakították ki a belső rendszerét, hogy a rezgések elnyelésével a zajszint alacsony maradhasson.

A portartàly ürítése rendkívül higiénikus, egyetlen gombnyomással eltávolítható a szennyeződés, így nem szükséges kézzel hozzáérnünk az összegyűjtött piszokhoz. Három különböző program biztosítja a tisztítást, amit a Dyson V10 erős szívóteljesítménye tesz teljessé. A háztartási eszköz stílusjegyei egy egészen új perspektívából mutatják be a takarítást.