Az esküvői gyűrű vásárlás komoly hozzáállást igényel

esküvői gyűrű
Esküvői gyűrű

“Nincs is nagyobb teher, mint öt gramm arany az ujjamon.” A házasságkötéshez kapcsolódó ékszer felfogása mindig is vicc tárgya volt a férfiak körében. Végül azonban mindegyikük önként megkéri egy lány kezét, hogy elkötelezze magát élete párja mellett. Az esküvői gyűrű megvétele valójában néha egész bonyolult folyamat, ezért érdemes tisztában lenni néhány tippel, hogy ne fogjon ki rajtunk ez az ékszer.

Nyilvánvalóan senki nem akar elakadni az internetes boltok kínálatának útvesztőjében, amikor élete egyik legfontosabb eseményére készül. Az esküvői gyűrű lehet arany, platina vagy ezüst. A platinából készült változatokat tartják a legdrágábbnak és a legértékesebbnek is. Az 585 arany az ékszer legelterjedtebb változata. Aki szeretné, bármelyik webshopban találhat 750-es ötvözetű termékeket.

Természetesen ezek ára 15-30% drágább lehet. Az esküvői gyűrűhöz használt fém színéről a tulajdonos preferenciái vagy meglévő ékszerei alapján kell dönteni. Természetesen segítséget is lehet igényelni, ha valaki elakadna a választás során.